Share

Nieuws,

Voor de derde keer op rij AWS MSP partner

8 november 2018

Sentia heeft voor de derde keer op rij de status ‘AWS Managed Service Program’ (MSP)-partner behaald. De certificering door Amazon Web Services is het ‘seal of approval’ dat Sentia aan een strenge set vereisten voldoet op technisch, financieel en operationeel gebied; klanten weten zich zo verzekerd van een stabiele en kundige partner.
Sentia werkt al geruime tijd nauw samen met Amazon Web Services (AWS) voor haar publieke cloud propositie, Sentia Managed Public Cloud (Sentia MPC). De Audit, uitgevoerd door een onafhankelijke derde partij, was dit jaar vooral gebaseerd op de verbeteringen en de groei die Sentia heeft gemaakt ten opzichte van de afgelopen jaren. Sentia liet een sterke groei en verbeteringen zien en doorstond de audit opnieuw glansrijk - zelfs met een maximum score.

aws

Alleen AWS Partner Network (APN) partners die de diepgaande audits doorstaan, komen in aanmerking voor de MSP-status.

AWS stelt deze selecte leden van gecertificeerde en vertrouwde partners voor aan geïnteresseerde prospects (bijvoorbeeld via haar Portal), waarbij AWS het MPS-certificaat als ‘zegel van goedkeuring’ geldt.

Innovatie

Sentia is aan het innoveren en dit werd door de auditor opgemerkt. Sentia is bijvoorbeeld bezig met het implementeren van Landing Zones binnen verschillende publieke clouds, hetgeen de auditor opmerkte als een mooie innovatie en uitdaging.

De auditor was onder de indruk van de continue commitment die Sentia heeft richting AWS en de aanpak van de cloud terwijl Sentia geleidelijk migreert naar ‘One Sentia’.

We zien hoe de audits jaarlijks voortbouwen op criteria van de vorige audit; AWS motiveert partners duidelijk om zich continu door te ontwikkelen. Dit sluit nauw aan op Sentia’s eigen drang naar continue verbetering en automatisering. Onze klanten kunnen daarom vertrouwen op een partner met gezonde organisatie, diepgaande technische kennis en een gezonde financiële situatie – en dit alles is grondig geaudit door een onafhankelijke partij in opdracht van AWS.

 

Peter Snauwaert

GESCHREVEN DOOR

Peter Snauwaert

Helpt organisaties groeien en vooroplopen in hun sector! Bouwt relaties, coach en is gepassioneerd gitaarspeler.

Vind de auteur op

Contacteer onze expert!

Meer over dit onderwerp? Stel nu jouw vragen en krijg een helder antwoord!

Ja, ik wil een gesprek ››
×