Share

News,

Onze Cloud Consultant behaalt de status AWS APN Ambassadeur

30 januari 2019

Sentia is sinds 2016 een Amazon Web Services Managed Service Program (MSP) partner. Na deze status 3 jaar op een rij te hebben bereikt, kunnen wij met trots aankondigen dat onze Cloud Consultant Luc van Donkersgoed de status AWS APN Ambassadeur heeft behaald.

Wat is een APN-Ambassadeur?
APN Ambassadeurs zijn technische experts van Cloud Infrastructure en serviceleveranciers. De titel APN Ambassador wordt toegekend aan cloudspecialisten die een significante bijdrage aan de AWS community leveren. Luc van Donkersgoed behaalde deze status omdat hij aan een aantal strikte criteria voldoet. Hij heeft belangrijke AWS-certificaten behaald en hij heeft een grondige kennis van het AWS-platform, welke hij deelt in blogposts en presentaties.

Binnen Sentia heeft Luc van Donkersgoed een leidende rol gehad in het opzetten van de Sentia Academy, waarin medewerkers van alle afdelingen de mogelijkheid hebben gekregen hun kennis van cloudinfrastructuur te verbeteren.

"Ik vind het ontwerpen en bouwen van cloudservices geweldig, maar ik word nog enthousiaster van het delen van mijn kennis. De titel APN Ambassador is een grote erkenning, welke mij verder motiveert mijn kennis te blijven delen. Ik zal mijn rol als APN-ambassadeur gebruiken om meer blogs te schrijven, aanwezig te zijn bij meer meetups en hopelijk veel mensen te helpen betere cloud-engineers te worden! Mijn dank gaat uit naar AWS en Sentia om dit mogelijk te maken."

Op maandag 26 november 2018 heeft Luc van Donkersgoed deelgenomen aan de ‘APN-ambassador Lounge’ tijdens AWS Re: Invent in Las Vegas.

Joline Windhorst

Written by

Joline Windhorst

Marketing Manager

Find me on

Contact our expert!

More about this topic? Ask your questions now and get a clear answer!

Contact our expert ››
×